Privatkurser

workshop-stor

På mit værksted holder jeg som noget nyt privatkurser for 1-2 kursister ad gangen. Værkstedet ligger 5 minutters gang fra Holbæk station.

Hvert privatkursus varer 2-3 eftermiddage. Man kan enten vælge mellem nedenstående 3 emner eller snakke med mig om, hvad man kunne tænke sig at lære.

Kursus nr. 1:

Her lærer du at nålefilte en lille sjov figur. Du begynder med et ansigt, som først er ret enkelt bygget op, men det kan forsynes med flere detaljer, som gør det spændende og sjovt at arbejde med. Figuren forsynes med kropsform og får arme og hænder, så den er god til at spille teater med eller den kan være en fin fortællefigur.

Kursus nr. 2:

Her lærer du at nålefilte et fladt ansigt med en anelse relief. Du lærer hvordan ansigtet bygges op og hvordan man med lag af små totter uld nåler farve og skygger på ansigtet med det, jeg kalder min akvarelteknik. Du lærer også, hvordan man får smilet frem og hvor meget håret betyder for ansigtet.

Kursus nr. 3:

Hunderelief. Her lærer du at bygge et lille hundeansigt op med en teknik, hvor man del for del nåler former sammen, så de tilsidst danner et sødt lille hundeansigt. Herefter er der mulighed for at vælge imellem forskellige slags råuld til at færdiggøre hunden med, så man på den måde kan lave forskellige hunderacer.

Ring gerne på 59 43 93 16 og hør nærmere om kurserne.