Her kommer et lille udsnit af de nisser, som har været igennem mine hænder i år. Som sædvanlig fik jeg begyndt for sent med nisserne og da jeg plejer at sende en lille flok ind til Kunst og Håndværk på Landemærket i København, ja så kom jeg endelig i gang. Når jeg først får begyndt så er det jo så sjovt at filte nisser og finde på nye ting med dem og sådan blev det også i år.

Nisseparade 2015

Her kommer et lille udsnit af de nisser, som har været igennem mine hænder i år. Som sædvanlig fik jeg begyndt for sent med nisserne og da jeg plejer at sende en lille flok ind til Kunst og Håndværk på Landemærket i København, ja så kom jeg endelig i gang. Når jeg først får begyndt så er det jo så sjovt at filte nisser og finde på nye ting med dem og sådan blev det også i år. Det, som jeg var mest optaget af iår, var nisser, som kravlede op og ned af små reb, som jeg selv lavede. Til første december skulle månedens nisse også være færdig og den var virkelig én, som blev så sød, så det var svært at skulle sende den af sted. Den blev da også solgt med det samme og jeg kunne se, at der havde været flere, som ville købe den.
Jeg fik som sædvanlig også bestillinger undervejs og det er sjovt at skulle lave noget, der passer til den person, der kommer ind på værkstedet og bestiller. Enten et par eller måske en kone til den mand, der blev købt sidste år.
nisseparade-2015

Den lille flok som blev sendt til København

nisseparade-2015-a
Så var der lige en dag med sne.

nisseparade-2015-b

-og et lille hop i sneen

nisseparade-2015-c

-og her har nissefar fra sidste år fået sig en kone.

nisseparade-2015-d

Nissefar hér blev også inspiration til et nissepar.

nisseparade-2015-f
Min veninde Guri har flettet julehjerter af cykelslanger så nisse-bedstemor blev til
biker-bedstemor, der siger glædelig gummijul.

nisseparade-2015-g
-og så endnu et bestilt par, som er glade for hinanden.

 

Skriv kommentar

*