Min udstilling på Odsherreds kunstdage i pinsen

Nu nærmer tiden sig, hvor jeg skal deltage i Odsherreds kunstdage.Her er der er åbent hus hos 62 gallerier, kunsthåndværkere og ateliers i hele Odsherred. Jeg deltager på den måde, at jeg har sluttet mig sammen med Karen Trier, som er keramiker og jeg udstiller hos hende på Højskolevej 4 i Vallekilde. Vi har før valgt den løsning og vi synes det er sjovt at være sammen om at udstille vores ting og jeg har ikke så megen plads i min værkstedsforretning til mine store ting. Arrangementet foregår i pinsen fra den 18.-20. maj og det vil være en god anledning til at planlægge en tur rundt i Odsherred og besøge de kunstnere, man vælger ud og få et indblik i deres arbejdsmetoder og udtryksformer.
Jeg har arbejdende værksted på stedet, hvor jeg er i gang med at filte på et råuldsrelief, hvori jeg nåler dyreansigter.
Karen Trier, som jeg udstiller hos, laver en meget smuk og poetisk keramik, som man kan få et indtryk af ved at gå ind på hendes hjemmeside www.vallekilde-keramik.dk  se også    www.VisitOdsherred.dk
Under indlægget hér kan du også se eksempler på elevarbejder fra mit sidste kursus hos FOF i Århus

ulvekvinden-a

Et af de store vægophæng, som jeg udstiller i Pinsen på Højskolevej 4 i Vallekilde

aarhus-fof-2013

Hele flokken af søde gamle mænd fra kurset hos FOF i Århus

aarhus-fof-2013-b

Udsnit af søde gamle mænd

aarhus-fof-2013-c

De er bare så søde og fine.

 

Skriv kommentar

*