Så er månedens dukke for december kommet til salg på den engelske udgave af min hjemmeside. Jeg nåede lige at fotografere nissen i snevejr, så der kom rigtig julestemning. Nissen er lavet med den nye teknik, som jeg udviklede sidste år.

Månedens dukke i december

Så er månedens dukke for december kommet til salg på den engelske udgave af min hjemmeside. Jeg nåede lige at fotografere nissen i snevejr, så der kom rigtig julestemning. Nissen er lavet med den nye teknik, som jeg udviklede sidste år. Med den teknik fremkommer nissens måde at sidde på mens jeg filter, så jeg kan “fange” en sjov detalje med kroppens eller arme og bens stilling og på den måde lave alle mulige variationer undervejs i processen uden at skulle være bundet af en bestemt måde at bygge kroppen op på.
Den uld jeg har brugt til kroppen er ret grov og giver en rigtig god effekt til nissedragten. Nissen har også fået stribede strømper på og som noget nyt har den fået en effekt på nissehuen lavet af syntetisk karteflor som skinner og stråler og fanger lyset.

doll-dec-2015-g
Den lille nisse har fået et reb med sig så den kan klatre og gynge i træerne.

doll-dec-2015-f
Man kan lige se det øverste af strømperne.

doll-dec-2015-e
-og så har han fundet et nyt træ.
doll-dec-2015-d
Og så har træet en naturlig stol at sidde på.

doll-dec-2015-b
Dejligt at hoppe rundt i sneklatterne.

Kommentarer

  1. Guten Tag.
    Kann man den Zwerg kaufen? Wieviel kostet er?
    Viele Grüße
    Martina Herold

Skriv kommentar

*