Sidste week-end havde jeg kursus hos FOF i Århus, hvor emnet var siddende hunde med råuldsfilt. Der blev filtet de dejligste hunde, hvor de mange forskellige slags råuld, der var til rådighed, gjorde, at hundene blev meget forskellige. Det var en helt speciel ting, som afslutning at se de 13 hunde sidde sammen til fotograferingen.

Kursus i råuldsfiltning af hunde

Sidste week-end havde jeg kursus hos FOF i Århus, hvor emnet var siddende hunde med råuldsfilt. Der blev filtet de dejligste hunde, hvor de mange forskellige slags råuld,  der var til rådighed, gjorde, at hundene blev meget forskellige. Det var en helt speciel ting, som afslutning at se de 13 hunde sidde sammen til fotograferingen.
Som tidligere, når jeg har undervist hos FOF i Århus, var vi i Bispesalen, som er det helt utroligt smukt rum, hvor Johannes Exner har stået for restaureringen.
På væggene er der tapetseret med baner af stanniol, som billedmæssigt viser Århus som byen ved vandet og byen med skov omkring. Der er et kæmpe ovenlysvindue, som sammen med staniolen på væggene giver et fantastisk lys.

FOF-aarhus-e

De må altså bare række tunge, sådan en flok hunde.

FOF-aarhus-f

De er da søde!!
FOF-aarhus-h
Alle 13 hunde plus en ekstra.
FOF-aarhus-g

-og med sløjfe i håret.
FOF-aarhus-k
De stolte hundeejere.
FOF-aarhus-l
-og flere stolte hundeejere.
FOF-aarhus-c

Stanioltapetet.

Skriv kommentar

*