Hvad jeg har arbejdet med hen over sommeren.

Min rutine med at opdatere, hvad jeg arbejder med, er blevet noget forsømt her hen over sommeren, så det prøver jeg at råde bod på.

Lige fra foråret og et stykke ind i forsommeren har jeg været optaget af det projekt, som jeg kalder “Skovånder”.
Jeg fik lyst til at arbejde med råulden igen og fandt en sækfuld “vildsau” frem, som jeg havde købt hos norske Hillesvaag Ullvarefabrik sidst jeg var deroppe. Ulden var sorteret og renvasket, så den var lige til at gå til og jeg havde tænkt mig, at jeg kunne bruge den til at forme nogle små træstubbe, som jeg så forestillede mig kunne ligne en slags skovens ånder.
Den rå uld er så god at arbejde med og den får sandelig sat fantasien igang, så det blev til den ene skovånd efter den anden og jeg kunne næsten ikke standse for der blev ved med at dukke nye muligheder frem.
Jeg kom også igang med at lave en masse små fletninger af ulden og de passede til mange af de små skovånder.
Da jeg var godt igang med projektet, skulle jeg have kursus hos Whita Sjøsten med den af mine faste grupper, som jeg har den aftale med, at de afprøver mine nye idéer og det var virkelig sjovt at se, hvor mange fine skovånder, der voksede frem på det kursus.
Efter kurset arbejdede jeg selv endnu videre med skovånderne og de blev brugt til månedens dukke både i juni og juli.

Ude på Fjordgården, hvor Guri og jeg har vores Filt i Naturen projekt,  går det forbavsende fint med de ting, som vi har hængt op i træerne i den lille lund bag gården. Her til september har de hængt der i to år og på en måde er de faldet mere i et med naturen, så de passer endnu bedre ind. Fuglene har hakket lidt i øjnene på de store filtede ansigter og en af maskerne og den store drømmefanger var faldet ned og da vi havde bestemt, at vi ikke måtte reparere på noget derude, så tog jeg min maske med hjem til mig selv og så fik den et nyt liv og kom ned i min egen have, hvor vi fryder os over den.

På Fjordgården har de stalddørssalg af deres økologiske produkter og ligesom sidste år har jeg lavet nogle små filtede ting, som de sælger fra en montre i stalddørssalget. Iår filtede jeg så bl.a. billeder af kattekillinger og de bliver så søde, så det er næsten ikke til at stoppe med at filte dem. Det blev også til en ekstra bestilling fra en kunde på værkstedet af et portræt af hendes huskat.

Ja og så var jeg pludselig igang med også at filte hundeportrætter. Også her kom der personlig bestilling lavet efter fotos, som jeg selv tog af hunden, så jeg havde de helt rigtige billeder at se efter.

Nå! så nærmer tiden sig hvor jeg deltager i udstillingen “Uge 33” i Det Røde Pakhus i Hobro.
Her udstiller jeg et par af mine menneske-store kvindeskikkelser sammen med en stor flyvende ravn, filtet på tyndt bryllupstyl (en af mine nye teknikker).

En af de første skovånder.

Endnu en af skovånderne også med eksempel på fletning.

Flere skovånder

Og flere skovånder.

En skovånd med skrappe farver.

Denne blev månedens dukke i juni.

Masken som fik nyt liv i min have.

Han passer så fint i min have.

Så kom der lige et fuglekursus som var meget populært.

Så blev det kattenes tur.

Og så kom hundene.

Og et hundeportræt.

Denne kvindefigur skal med på udstillingen “Uge 33” i Det røde Pakhus i Hobro.

Og så er jeg igang med en Ravn til udstillingen “Uge 33” i Hobro.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Hilde Osen skriver

    ♡♡♡♡♡

Skriv kommentar

*